Cateva cuvinte despre noi

Scurt istoric

Firma G&D Impex SRL are sediul social in Bucuresti, Sector 2 si a fost infiintata in anul 1994.

In anul 2009 devine singurul distribuitor al produselor specializate Sure-Step din Canada, pentru pardoseli din Romania.

Din anul 2015 SC G&D IMPE SRL devine distribuitor al produselor HESKINS LTD din Marea Britanie în România și în Sud-Estul Europei.


Prima aparitie in Romania a fost la Expo Romhotel 2009

Sure-Step este produsa si inventata de firma Interlake-Chemicals din Canada. Produsele Sure-Step sunt prezente dupa ultima estimare in 54 de tari ale lumii.

Serviciile firmei sunt specializate in domeniul Horeca dar nu numai. Produsele noastre Sure- Step pentru cada de baie sunt folosite chiar si de persoane fizice pentru uz casnic.

Firma functioneaza cu o structura de 4 dealeri zonali si 2 agenti de vanzare in Bucuresti.

Firma noastra este unicul distribuitor autorizat in Romania al produselor antiderapante SURE-STEP (Pasul Sigur) din Canada. Aceste produse sunt alcatuite din substante de ultima generatie care garanteaza prin calitate si performanta reducerea substantiala a riscurilor de accidentare prin alunecare pe suprafetele aflate in contact frecvent cu apa (orice tip de pardoseli si pavaje, sali de baie, cazi, cabine de dus, etc.). O demonstratie efectiva in regim de gratuitate va convinge de veridicitatea celor afirmate mai sus.


Siguranta pe primul loc

In zilele ploioase sau in intervalele de curatenie, orice intrare in centre comerciale, birouri, scoli, gradinite, centre de ingrijire, spitale, hoteluri, restaurante etc. devine o zona cu risc de alunecare pentru clienti si angajati. In plus, fiecare suprafata ceramica umeda, fiecare piscina, fiecare bucatarie in restaurante sau cantine scolare, fiecare cada de baie in fiecare hotel sau locuinta prezinta, din pacate, un risc de accidente prin alunecare.

SURE-STEP este raspunsul la factorii de risc asociati suprafetelor ude. Practic, nu exista solutie mai buna.

Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati 0723 599 833